Italiensk take away

Nyd vores velsmagende mad derhjemme eller til dit arrangement

Har du lyst til italiensk take away?

​Fiore D'Italia er en italiensk restaurant med en central beliggenhed i København. Vi ligger på Gothersgade lige overfor Kongens Have og Rosenborg Slot. Ud over at du kan nyde vores autentiske italienske mad i vores hyggelige restaurant, så kan du også købe vores mad som take away.

Du kan for eksempel købe italiensk take away i form af en af vores lækre stenovnspizzaer, som du kan tage med over i Kongens Have og nyde i grønne omgivelser til frokost eller aften. Vi tilbyder også mad ud af huset/catering til både store og små selskaber i for eksempel Valby, på Frederiksberg eller et andet sted i København.


Se a la carte menu

Kontakt os og bestil italiensk take away

Uanset om du ønsker at bestille italiensk take away til en hyggelig aften derhjemme, en pizza i parken eller catering til et større selskab, så sørger vi for velsmagende mad. Du kan enten vælge mad fra vores menukort, eller vi kan tilbyde at sammensætte en særlig menu til dig og dit selskab.

Læs om mad ud af huset

 
Ved større selskaber kan vi tilbyde at levere maden til jer. Du skal blot kontakte os for en leveringspris.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Fiore d’Italia er en italiensk restaurant på Gothersgade i København. Med vores centrale beliggenhed er du tæt på byens pulserende liv såvel som de grønne omgivelser i parken.

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

15.00 - 23.00​

Onsdag - Torsdag

​12.00 - 23.00

Fredag - Lørdag

12.00 - 24.00​

Søndag

14.00 - 21.00​

(Køkkenet lukker 1 time før)