Bestil italiensk mad ud af huset

Levering af mad til dit næste selskab

Skal du holde fest? Vi leverer italiensk mad ud af huset til dit selskab. Alt, du skal gøre, er at nyde den med dine gæster.

Hvad enten du skal holde stor fest, børnefødselsdag, reception, konfirmation, 30-års fødselsdag eller bare en hyggelig aften med venner og familie, så har vi maden til den perfekte begivenhed.

Du får leveret maden på fade lige til at sætte på bordet. Du kan også vælge selv at hente maden i vores restaurant, der er beliggende på Gothersgade i hjertet af København, nær Vesterbro og Frederiksberg. Det er derfor nemt at komme hertil, uanset om du bor på Frederiksberg, i Valby eller i den helt anden ende af byen.

Udbringning af mad efter dine ønsker

Hvis du vil forkæle dit selskab, så er det oplagt at bestille italiensk mad ud af huset. Det italienske køkken er nemlig en sikker vinder hos de fleste, og med mad ud af huset slipper du samtidig for selv at skulle stå og bakse med diverse sovser og krydderier.

Vi kan enten skræddersy menuen efter dit ønske, eller du kan vælge vores populære cateringmenu. Denne menu er nøje sammensat af lækre, italienske specialiteter – lige fra antipasti til tunge klassikere som fyldt ravioli og tiramisu.

Hvis du skal holde reception, er vores antipasti altid populære. Du kan vælge at få leveret maden på fade, som du kan servere ved bordet, eller du kan servere maden med pinde – perfekt til en stående reception.

Du kan læse mere om vores cateringmenu nederst på denne side.

Kontakt os i dag og bestil mad ud af huset til dit selskab

Skal vi stå for din diner transportable? Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine ønsker.

Vi ser frem til at levere mad ud af huset til dit kommende selskab. 

Menuen koster 299 kr. pr. person og består af:​

Antipasti

  • 2 slags italiensk salami
  • Parmaskinke
  • Marinerede oliven
  • Insalata alla Caprese
  • 2 slags italiensk ost

Primo Piatto

Ravioli Ricotta e Spinaci ​con salsa ​di Pomodoro e Pesto

Ravioli fyldt med spinat og ricotta i tomat- og pestosauce.

Secondo Piatto

Scaloppine di Vitello al Funghi Porcini

Kalvefilet med Karl-Johan-svampe i delikat trøffelsauce.

Contorno

Ovnstegte rosmarinkartofler Parmigiana

Auberginer på en bund af tomatsauce gratineret med parmesanost.

Dolce

Tiramisu​

Oversigt cookies

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at siden fungerer korrekt, samt til statistik og markedsføring.

Cookies bruges blandt andet til at huske dine præferencer, forbedre brugeroplevelsen og analysere trafikken på hjemmesiden.

Nødvendige cookies er altid aktive, da de kræves for, at hjemmesiden kan fungere. Du kan vælge, hvilke andre typer cookies vi må bruge, under “Indstillinger”.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage ved at klikke på cookie-ikonet nederst på siden.

Læs mere i vores cookiepolitik.